Skip to main content
  • Home
  • Artikels
  • Derde editie van Tournée Minérale gaat van start

Derde editie van Tournée Minérale gaat van start

31 januari 2019 – Morgen, op 1 februari, gaat de derde editie van Tournée Minérale van start. De campagne van Stichting tegen Kanker en VAD/De Druglijn is op korte tijd een vaste waarde geworden. Tournée Minérale pakt dit jaar uit met een mocktailmixer waarmee je jouw perfecte mocktail samenstelt. Met de alcoholcalculator bereken je dan weer hoeveel suikerklontjes je uitspaart als je geen alcohol drinkt. Uiteraard blijft ook de vaste succesformule behouden: je kan vrienden uitdagen, krijgt tips en tricks en leuke badges voor sociale media…

Bekende gezichten

Ook dit jaar scharen een hoop bekende gezichten zich achter de campagne. Acteur Stefaan Degand is dit jaar ambassadeur voor Tournée Minérale. Hij is de stem achter de radiospots over de campagne. Radiopresentatoren Raf & Rani van Joe zetten Tournée Minérale in de kijker, voor het derde jaar op rij. Ook tv-chef Sandra Bekkari doet al drie jaar mee. Bekkari had de voorbije twee jaar steeds het grootste team, maar heeft dit jaar stevige concurrentie van Axa, Joe en de stad Gent.

Heerlijke mocktails

Daarnaast pakt Tournée Minérale opnieuw uit met een officiële mocktail van de hand van Marie van the Mocktailclub: een frisse mocktail op basis van thee, met een pikante toets en een zomers vleugje citroengras. Je vindt meer dan 50 recepten van mocktails op www.tourneeminerale.be/nl/tips-en-recepten. Al ooit warm appelsap geprobeerd? Of een lekkere ijsthee met jasmijn en citronella?

Goed gevulde kalender

Elke dag van de week is er wel een Tournée Minérale evenement te vinden op www.tourneeminerale.be/nl/kalender. Niets in jouw buurt? Je kan zelf events aanmaken die na moderatie gepubliceerd worden.

Leuke prijzen

Deelnemers aan de campagne kunnen ook leuke prijzen winnen van Stichting tegen Kanker en SipWell door een video of filmpje te delen over hun deelname aan Tournée Minérale met de hashtag #WATERISCOOLER, #sipwell en #tourneeminerale.