Skip to main content

Feest Wijzer

Met Feest Wijzer geven fuiven en kleine festivals aan dat ze zich inzetten om een positief feestklimaat te creëren. Ze bieden hun bezoekers daarvoor bepaalde services aan. Die moeten op de locatie bekendgemaakt worden via de Feest Wijzer sterpictogrammen. Deze worden aangeboden in de vorm van infobordjes of stickers. Bestel de infobordjes en/of stickers, affiches, condooms en oordopjes via onderstaand bestelformulier. Lees hier alles over Feest Wijzer.  
Opgelet – Belangrijk bij het bestellen
  • Om bestellingen tijdig te kunnen verwerken adviseren we om je bestelling minstens 1 maand voor je evenement te plaatsen.
  • Denk voor het bestellen goed na over de aantallen te bestellen materialen (o.a. afhankelijk van de grootte van het event, in zaal, openlucht of tent, …). Voor de meeste evenementen volstaat het om één informatiebordje of sticker per service te voorzien. Uitzondering hierop is de service ‘gratis water’. Hier kan het nuttig zijn om twee bordjes/stickers te voorzien (bijvoorbeeld één voor het mannentoilet en één voor het vrouwentoilet). In uitzonderlijke gevallen kan het noodzakelijk zijn om voor twee informatiebordjes of stickers per service te kiezen.
  • Let ook op voor de service ‘Oordoppen’. Oordoppen kunnen niet bij VAD verkregen worden. Je kan deze wel gratis verkrijgen via het Oorgasme-project van de CM. Klik hier voor meer info over Oorgasme en om de oordoppen te bestellen.
  • Wanneer een bestelling geplaatst wordt, moet er ook een kort vragenlijstje ingevuld worden. Hierin dient voor elke service aangegeven te worden hoe die op het event zal worden geïmplementeerd. Ook hier moet dus op voorhand over nagedacht worden. Inspiratie hiervoor kan je opdoen via deze implementatiefiche.