Skip to main content

Never waste a great party

Achttien campagnebeelden geven feestvierders concrete partytips. Ze zijn uitgewerkt op verschillende dragers: affiches, zeildoeken, herasbanners, Facebook en tv-schermen. Ze zijn zowel beschikbaar in het Engels als in het Nederlands. Uitbaters van clubs en organisatoren van events kunnen zelf kiezen welke boodschappen ze willen verspreiden, via welke kanalen. De materialen zijn enkel te downloaden. Wie de beelden op affiche of zeildoekbanner wil gebruiken, kan ze daarop zelf laten drukken. De volgende bestanden zijn klaar voor gebruik, telkens in het Engels en Nederlands:
  • Affiches (A2)
  • Zeildoekbanners (100×140 cm)
  • Banners voor herashekken (omheining festivals – twee ontwerpen met elk 4 partytips)
  • Afbeeldingen voor Facebookposts
  • Afbeeldingen voor gebruik op tv-schermen Deze afbeeldingen werden ook in video-bestanden achter elkaar gemonteerd. Je kan deze video’s, algemene en drugspecifieke boodschappen, ook downloaden.
De campagne kwam tot stand dankzij projectmiddelen van het festival Reggae Geel, en werd ontwikkeld in het kader van peer support-project Safe ’n Sound. Hierdoor zijn sommige van de campagnebeelden duidelijk gericht op risicobeperkende boodschappen voor mensen die gebruiken. Andere campagnebeelden uit de reeks kunnen ook in meer algemene settings gebruikt worden.